Ihmiset joutuivat hyppäämään ulos liikkuvasta autosta Viitostiellä, kun henkilöauto syttyi palamaan eivätkä jarrut enää toimineet

Henkilöautossa olleet henkilöt joutuivat hyppäämään liikkuvasta autosta, kun tulipalo vaurioitti ajoneuvon jarruja. Poikkeuksellinen tilanne tapahtui Viitostiellä Mäntyharjussa lauantaina alkuillasta.

Lahdesta Mikkelin suuntaan matkanneen henkilöauton moottoritilassa syttyi palo kesken ajon. Auton vauhti hiljentyi, mutta sen pysäyttäminen ei onnistunut, sillä palo oli vaurioittanut automaattivaihteisen auton jarruja.

Auton kuljettaja ja matkustaja pääsivät hyppäämään ulos hitaasti liikkuneesta autosta.

Auton perään oli kiinnitetty hevoskärry ja paikalla ollut henkilö sai pysäytetty yhdistelmän vetämällä peräkärryn jarrusta. Auto pysähtyi viimein keskelle pohjoiseen meneviä ohituskaistoja Karkialahdentien liittymän kohdilla.

Kärry, jossa oli hevonen sisällä, oli saatu siirrettyä nopeasti turvaan, mutta auto paloi paikoilleen ja suli osittain kiinni ajotiehen.

Poliisi ohjasi tapahtumapaikalla liikennettä siihen asti, kunnes tien ylläpitäjä on saanut kaistan korjattua. Tieliikennekeskus tiedotti hieman ennen kello 21:tä, että tilanne on ohi.

Lisätty tieto tilanteen päättymisestä klo 21.03.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka