Kevätolympialaiset tuovat Etelä-Savon tanssiopiston taas lavalle esiintymään – Mikaelissa nähdään esityksiä niin penkkiurheilijan kuin Iivo Niskasen näkökulmasta

Laaja näytöskattaus esitetään kolmessa väliajoin jaetussa lohkossa.

Etelä-Savon tanssiopisto ja sirkuskoulu (ESTO) järjestää ensi viikonloppuna Mikkelissä lennokkaat Kevätolympialaiset.

Konserttitalo Mikaelin lavalla nähdään runsas määrä esityksiä, jotka on teemoitettu urheilulajien ja niihin liittyvien ilmiöiden mukaan. Mikaelissa nähdään muun muassa esitykset nimeltään Olympiarenkaat, Loppukiri, Satasen aidat, Beachvolley, Hikinen Iivo Niskanen ja Penkkiurheilijan elämää.

Opettaja Fanny Gurevitch painottaa tapahtuman tiedotteessa ylpeyttään siitä, miten runsaasti ESTO-yhteisö on tehnyt töitä taiteellisen urheilutapahtuman eteen.

– Tulossa on upeat olympialaiset, jossa tärkeintä ei ole voitto vaan voitto! Ja senhän me kaikki olemme jo saavuttaneet.

Esitykset toteutetaan kolmessa erillisessä näytöslohkossa, joiden välissä vietetään noin 20 minuutin väliajat. Iltapäivän viimeisenä kappaleena kuullaan Ilmaveivi, jonka toivotaan kannattelevan Suomen jääkiekkomaajoukkueen jälleen kultamitaleille.

ESTOn Kevätolympialaiset Mikaelissa lauantaina 28.5. kello 15 alkaen. Toinen esitysblokki alkaa noin kello 16.20 ja kolmas noin kello 17.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka