Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyöri, keinu, tanssi kutsuu erityisryhmät nauttimaan tanssin pyörteistä Mikkelin lyseoon – Ilta alkaa perinteisistä tansseista ja päättyy discona

Tanssitapahtumassa on myös karaoke ja kahvilapuoli.

Mikkelin lyseon liikuntasalin valtaa kesäkuun toisena perjantaina tanssitapahtuma Pyöri, keinu, tanssi.

Erityisryhmille järjestetyn illan esiintyjänä toimii mikkeliläisten muusikoiden muodostama Erikoismiehet-orkesteri. Yleisölle käy esiintymässä myös pyörätuolitanssin MM-kisoissa kilpaillut pariskunta Tuuli Harju ja Timo Pyykkönen. Kaksikko näyttää mallia pyörätuolitanssin vakiotansseista.

Tanssien jälkeen ilta jatkuu discona, jota tahdittaa DJ Roberto eli Roope Nykänen. Koko tapahtuman ajan paikalla on myös Laulumon karaoke. Karaoke-emäntänä toimii Pauliina Hintsanen.

Aiempina vuosina erityisryhmien tanssitapahtuma on ollut nimeltään Pyöri ja keinu. Nyt tapahtumaan tuodaan mukaan tanssiminen entistä näkyvämmin.

– Tansseista ja discosta tuli lukuisia toivomuksia, kun mikkeliläisiltä kerättiin ideoita Kulttuurin unelmavuoden sisältöihin, kertoo hankepäällikkö Jatta Juhola.

Tanssitapahtuman järjestävät Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hanke ja Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut.

Pyöri, keinu, tanssi on kaikille avoin tapahtuma, johon ei ole sisäänpääsymaksua. Vain kahvilan tuotteet maksavat tapahtumassa. Tarjoiltavista vastaa SPR:n kahvilapiste.

Pyöri, keinu, tanssi perjantaina 10. kesäkuuta kello 18 alkaen Mikkelin lyseon liikuntasalissa.