Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puumala valitsee ensimmäisen hyvinvointi- ja kulttuurijohtajansa – Virkaan esitetään Anna-Mari Summasta

Paikka kiinnosti yhteensä 13 hakijaa.

Puumalan kunnanhallitus esittää Anna-Mari Summasta uudeksi hyvinvointi- ja kulttuurijohtajaksi. Lopullisen valinnan suorittaa valtuusto.

Virkaan esitetty Summanen toimii tällä hetkellä Taipalsaaren kunnan sivistysjohtajana. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen ja terveystieteiden maisteri.

Hyvinvointi- ja kulttuurijohtajan virka on kunnassa uusi. Virka korvaa entisen palvelujohtajan viran. Lisäksi hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja toimii kansalaisopiston rehtorina. Toimialan vastuualueita ovat opetuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, nuoriso- ja liikuntapalvelut, aikuiskoulutuspalvelut sekä kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Tavoitteena on, että valittava henkilö aloittaisi tehtävässään elokuun alussa.

Viisi eteni haastatteluihin

Yhteensä hakemuksia virkaan tuli 13. Heistä viisi valittiin haastatteluun. Haastattelujen ja ansiovertailun perusteella valmisteluryhmä päätyi Summaseen.

Lisäksi hallitus päätti valita valmisteluryhmän ehdotuksen mukaisesti ensimmäiselle varasijalle Anni Riikka Leskisen ja toiselle varasijalle Sannamari Kiljusen. Leskinen on Puumalan peruskoulun rehtori. Kiljunen on Itä-Savon koulutuskuntayhtymän johtamisen ja esihenkilötyön verkko-opettaja.

Valtuusto kokoontuu seuraavan kerran 13. kesäkuuta.