Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin ja lähialueen kirjastot sulkevat ovensa ensi viikolla pariksi päiväksi

Lumme-kirjastot ovat kiinni tiistaina ja keskiviikkona 7.–8.6. kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi. Tiedotteen mukaan päivitys sulkee kirjastot Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Juvalla, Mäntyharjulla, Enonkoskella Toenperässä ja Varkaudessa. Sulku koskee myös Mikkelin seutukirjastoon kuuluvia Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan kirjastoja. Myös omatoimikirjastot ja verkkokirjasto Lumme-Finna ovat poissa käytöstä.

Sulkupäiville ei tule lainattujen kirjojen eräpäiviä, eikä varattuja aineistoja voi silloin noutaa kirjastoista. Mikkelin pääkirjaston lehtisali ja Pieksämäen Poleenin lehtisali palvelevat lukusaleina tiistaina ja keskiviikkona. Lehtisalien aineistoja ei voi kuitenkaan tuolloin lainata. Myöskään e-lehtipalvelut eivät ole käytössä.

Kirjastojen asiointipisteet palvelevat kesäaukioloaikojen mukaisesti. Lisätietoja palveluista löytyy kirjastojen verkkosivuilta.