Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuori nainen loukkaantui lievästi pudottuaan kallionkielekkeelle Mikkelin Naisvuorella keskiviikkona

Onnettomuudesta selvittiin säikähdyksellä.

Nuori nainen liukastui ja putosi Mikkelin Naisvuorella myöhään keskiviikkoiltana. Putoaminen päättyi muutaman metrin jälkeen loivalle kielekkeelle, josta matkaa maahan oli noin 20 metriä.

Nainen oli liikkeellä yhdessä miehen kanssa, joka hälytti apua. Mikkelin pelastuslaitos kävi nostamassa naisen köysien kanssa takaisin ylös.

Onnettomuudesta selvittiin säikähdyksellä ja pintanaarmuilla. Päivystävä palomestari Riku Seppä pelastuslaitokselta muistuttaa, että varovaisuutta on syytä noudattaa ja välttää menemistä liian lähelle reunaa.

Mikkelin kaupunkikehitysjohtaja Jouni Riihelä pitää tapausta valitettavana, mutta ei näe Naisvuorella olevan vakavaa turvallisuusriskiä. Hän muistaa lähivuosilta vain yhden muun tapauksen, missä pelastuslaitosta on tarvittu auttamaan kallioilta pudonnutta.

- Kallioita on suojattu kaiteilla ja vaikka aidat ovat nykymittapuun mukaan matalia, pitää olla tahtoa jos haluaa ne ylittää, Riihelä sanoo.

Riihelän mukaan aitojen korottaminen tulee ajankohtaiseksi tulevaisuudessa viheralueiden muun kunnostuksen yhteydessä.

Uutista päivitetty 2.6.2022 klo 11.02: tietoja lisätty.