Mikkelin pitäjät esittäytyvät torilla lauantaina

Luvassa on kesäistä toritunnelmaa, esittelyjä sekä viihdyttävää ohjelmaa.

Mikkelin pitäjien aluejohtokunnat jalkautuvat lauantaina 11. kesäkuuta Mikkelin torille kello 10–15. Tavoitteena on tehdä pitäjät tutuiksi niin paikallisille, kesäasukkaille kuin matkailijoillekin. Luvassa on kesäistä toritunnelmaa, esittelyjä sekä viihdyttävää ohjelmaa.

Koko Mikkeli torilla -tapahtumassa Anttolan, Haukivuoren, Mikkelin pitäjän, Ristiinan ja Suomenniemen pitäjät esittelevät muun muassa vapaa-ajan viettomahdollisuuksia, kyläyhdistysten toimintaa sekä tulevan kesän tapahtumia, kuten markkinoita ja kesäteattereiden ohjelmistoa. Seudun omista erikoisuuksista, kuten Haukivuoren Suolentis-kisoista ja Linnaniemen keskiaika -tapahtumasta, saadaan myös ennakkotietoa.

Koko perheen tapahtumassa on esittelyiden lisäksi harmonikkamusiikkia ja Suomenniemen nuorisoseuran sketsiesitys Kaik Män. Perheen pienimmille Mikkelin Ravinuoret ry järjestää poniajeluja. Torikauppiasyhdistys myy Etelä-Savon maakuntaruokaa, tirripaistia, paikan päällä nautittavaksi tai mukaan vietäväksi. Mikkelin kaupungilla on torilla oma piste, jossa on paikalla kaavoituksen ja rakennusvalvonnan asiantuntijoita.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka