Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wanhan Sahan Kulttuuriklubi aukeaa Haukivuorella lauantaina

Avajaisissa luvassa livemusiikkia sekä Haukivuoren Houdini -näyttelyn avaus.

Haukivuoren sataman vieressä, punatiilisen sahanpiipun juurella sijaitseva Wanhan Sahan Kulttuuriklubi avataan lauantaina 18. kesäkuuta. Avajaisissa livemusiikkia tarjoilevat Duo MaMa sekä Anna-Greta Sabel (laulu) ja Juho Valjakka (piano). Lisäksi avataan Haukivuoren Houdini -näyttely.

Noin 650 neliön tiloissa on kaksi erikokoista esiintymislavaa, tanssilattia, kiinteä nouseva katsomo sekä anniskeluoikeuksilla varustettu baari-kahvila, joka on avoinna tapahtumien aikana.

Klubia pyörittää haukivuorelainen Tiilipiippu ry, joka vuokraa tiloja tapahtumakäyttöön sekä yksityistilaisuuksiin.

Kesän aikana Tiilipiippu ry järjestää Haukivuoren Houdini -näyttelyn, juhannustanssit ja Ramopiknikin. Suolentiksen MM-kisojen viralliset iltabileet järjestetään yhdessä Haukivuorelaiset ry:n kanssa. Miia Nuutilan ja Pauliina Hukkasen tähdittämä teatteriesitys ”Terapian tarpeessa jälleen” vierailee Kulttuuriklubilla elokuun lopussa.

Tilaa on remontoitu talkoilla kahden vuoden ajan, mutta pientä keskeneräisyyttä on vielä ilmassa. Vesiliittymää ei ole saatu käyttöön, joten vesivessojen sijaan käytössä ovat bajamajat. Parkkialueesta käytössä on vain osa, mutta lisää pysäköintitilaa löytyy viereiseltä satama-alueelta.

Avajaisia vietetään kello 18–22 ja niihin on vapaa pääsy.

Lue myös: Monien muistojen sahaa kunnostetaan Haukivuorella työtunteja laskematta – "Teemme tätä rakkaudesta lajiin"