Saimaan alue on ehdolla arvostetun European Region of Gastronomy -tittelin saajaksi – Ruokakulttuurin lisäksi alueen elämäntapa ja vieraanvaraisuus ihastuttivat
Etelä-Savossa vierailleen kansainvälisen ruoka- ja matkailualan ammattilaisista koostuvan tiimin mukaan ruoan, luonnon ja kulttuurin vahva yhteys tekee Saimaan seudusta poikkeuksellisen.
Neljän ruoka- ja matkailualan ammattilaisen tiimi World Region of Gastronomy -verkostosta sekä IGCAT (International Gastronomy, Culture, Arts and Tourism) -järjestön johtaja Diane Dodd vierailivat Saimaan alueen maakunnissa 19.–22.6.
Mainos: Järvi-Suomen Energia

Haluatko lukea koko jutun?
Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.
Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu