Saimaan alue on ehdolla arvostetun European Region of Gastronomy -tittelin saajaksi – Ruokakulttuurin lisäksi alueen elämäntapa ja vieraanvaraisuus ihastuttivat

Etelä-Savossa vierailleen kansainvälisen ruoka- ja matkailualan ammattilaisista koostuvan tiimin mukaan ruoan, luonnon ja kulttuurin vahva yhteys tekee Saimaan seudusta poikkeuksellisen.

Neljän ruoka- ja matkailualan ammattilaisen tiimi World Region of Gastronomy -verkostosta sekä IGCAT (International Gastronomy, Culture, Arts and Tourism) -järjestön johtaja Diane Dodd vierailivat Saimaan alueen maakunnissa 19.–22.6.

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi