Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla vilkas juhannusaatto Etelä-Savossa – Puumalassa ravintolatappelu, rattijuoppoja tavoitettiin Mikkelistä ja Pertunmaalta

Itä-Suomessa poliisilla oli vilkas juhannusaatto. Poliisin tilannekeskus kertoo, että perjantaina Etelä-Savosta oli tavoitettu seitsemän epäiltyä rattijuoppoa.

Tapauksia on ollut muun muassa Mikkelissä ja Pertunmaalla.

Juhannusaaton vesiliikenteestä tavattiin seitsemän epäiltyä vesiliikennejuopumuksesta, näistä kaksi Etelä-Savon alueelta.

Puumalassa on myös tapeltu paikallisessa ravitsemusliikkeessä aattoiltana. Poliisi on kirjannut sen pahoinpitelyksi, sillä asikas tai asiakkaat ovat käyneet henkilökunnan kimppuun, mutta alustavan tiedon mukaan vakavia henkilövahinkoja ei sattunut. Mukana tappelussa oli jollain tavoin kuusi osallista.

Etelä-Savossa poliisilla oli juhannusaattona 128 hälytys- ja valvontatehtävää. Koko Itä-Suomessa tehtäviä on ollut 410.

Poliisin tiedossa ei toistaiseksi ole Itä-Suomen alueelta yhtään hukkunutta tai onnettomuuksissa menehtynyttä, joten siinä suhteessa juhannuksen vietto on sujunut hyvin.

Uutista täydennetty kello 9.50: Lisätty poliisin yöllisen tiedotteen perusteella uudet tehtävien määrät.