Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisin juhannus Hirvensalmella: Vesijetti kaatui, alaikäinen kuljetti mopoa, autokuskista useita ilmoituksia

Matkustaja putosi mönkijän kyydistä Kangasniemellä ja Otavasta löytyi törkeästä rattijuopumuksesta epäilty.

Hirvensalmella on poliisin haaviin jäänyt useita rattijuopumuksesta epältyjä henkilöitä juhannusaattona ja -lauantaina. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että poliisipartio sai lauantaina aamuyöllä kahden aikaan tehtävän Hirvensalmen satamaan.

Paikalla selvisi, että vesijetti oli kaatunut. Vesijetin kuljettaja ja matkustaja olivat joutuneet veden varaan, mutta he pääsivät omin avuin kuivalle maalle. Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,27 promillen lukemat, joten poliisi epäilee häntä vesiliikennejuopumuksesta.

Poliisipartio tapasi Hirvensalmen taajamassa henkilöautolla liikkuneen mieshenkilön, josta oli tullut useita ilmoituksia hätäkeskukseen. Mies puhalsi alkometriin 1,8 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisipartio pysäytti Hirvensalmen satamassa mopon, jossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja alle 15-vuotias. Mopon matkustajilla ei ollut kypärää päässä.

Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,65 promillea. Alle 15-vuotiaaseen henkilöön ei kohdistu rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Mönkijän kyydistä pudonnut loukkaantui

Mieshenkilöä epäillään rattijuopumuksesta ja vammantuottamuksesta Kangasniemellä. Mies kuljetti mönkijää ja kiihdytti, jolloin hänen kyydissään ollut matkustaja oli pudonnut kyydistä ja loukkaantunut.

Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,45 promillea.

Mikkelin Otavassa poliisipartio pysäytti henkilöautoa kuljettaneen mieshenkilön, joka puhalsi alkometriin 1,85 promillen lukemat.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Myös juhannusaaton alkuilta oli Etelä-Savossa poliisille varsin työntäyteinen.

Rattijuopumusten lisäksi poliisia työllistivät juhannusaattona useat pahoinpitelyt Mikkelissä, Puumalassa ja Savonlinnassa.