Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liikenne ruuhkautui välillä mopon vauhtiin Mikkelin eteläpuolisella Viitostiellä – Kuortin kohdalla liikenne pysähteli

Juhannuksen paluuliikenne on ollut ennakoidun vilkasta Viitostiellä, varsinkin Mikkelin eteläpuolisella osuudella.

Mäntyharjun ja Pertunmaan paikkeilla autoja kulkee tasaisena letkana, ja vauhti on silmin nähden laskenut normaalista satasesta. Myös Fintrafficin liikennetilanne-verkkosivut vahvistavat keskinopeuksien hidastumisen.

Fintrafficin mukaan liikenne on monin paikoin ruuhkautunut ja hidastunut. Liikenne saattaa myös pysähdellä.

Kuortin kohdalla noin kello 17:n aikaan keskituntinopeudeksi ilmoitettiin 55 kilometriä tunnissa. Sen jälkeen nopeus hieman nousi, kunnes hidastui uudelleen ja oli alimmillaan noin kello 18 vaatimattomassa 14 kilometrin tuntinopeudessa.

Sama ruuhkautuminen Vihantasalmen eteläpuolisella osuudella jatkui illan ajan.

Kuortin kohdalla liikkeellä oli kello 17:n aikaan yli 1 000 autoa tunnissa. Lusissa, jossa Nelostie ja Viitostie yhtyvät, ajoneuvojen määrä tunnissa on ollut yli 2 100. Vierumäen kohdalla keskinopeus oli 101 kilometriä tunnissa hieman ennen kello 18:aa.

Lahdessa liikenne pysähteli hetkittäin iltapäivällä. Automäärän lisäksi sujuvuuteen vaikutti onnettomuus, joka sulki ajokaistan. Iltakuuden jälkeen liikenne Lahdessa alkoi nopeutua.

Uutista muokattu kello 18.32 ja 20.45: Korjattu uusimpia tietoja keskinopeuksista.