Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sirkusta ja musiikkia Etelä-Savossa: Kesä-Vetehiset -festivaalit alkavat tiistaina

Viime vuonna alkaneen Vetehiset – Eteläsavolaiset järvikulttuurifestivaalit -tapahtumakokonaisuuden neljäs osa Kesä-Vetehiset järjestetään 28.6.-20.8.2022.

Tapahtuma tuo esiin järviseudun taiteilijoita ja paikallisia kesätapahtumia. Ohjelma on maksutonta ja sopii kaikenikäisille.

Nukketeatteri Reaktorin Tunnekaruselli ja Omanlainen peilikuva -esitykset ja työpajat kiertävät Mikkelin Hulivilikarnevaaleilla 28.–29. kesäkuuta, Juvan Gottlund-viikolla 5. ja Pieksämäen Nukkekodilla 6. heinäkuuta.

Pikku ketun sirkus tarjoilee temppuilua Virtasalmi-päivillä 3.7., Haukivuoren Wanhan ajan markkinoilla 16.7., Puumalan Lastenviikolla 18.7. sekä Mikkelin Kesäkadulla 29.7. Paikalla voi kokeilla esimerkiksi jongleerausta ja lentäviä lautasia.

Musiikkia Kesä-Vetehisille tuo esimerkiksi Pajala-yhtye Mäntyharjussa perjantaina 1. heinäkuuta.

Muista myös, että Etelä-Savon kirjastojen yhteinen Vetehiset-lukuhaaste jatkuu 31.8.2022 saakka.

Tapahtuman toteuttavat Etelä-Savon kuntien kulttuuritoimet, yhdistykset ja yrittäjät sekä Etelä-Savon maakuntaliitto. Vetehiset on osa Etelä-Savon maakuntaliiton koordinoimaa AKKU – Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kesä-Vetehisten tarkemmat aikataulut löytyvät osoitteessa: www.esavo.fi/kesa2022