Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pertunmaan Joutsantiellä henkilöautojen nokkakolari, Juvalla kaatui tukkirekka – Tiistai-iltana sattui kaksi liikenneonnettomuutta lähes samaan aikaan

Etelä-Savossa sattui kaksi vakavaa liikenneonnettomuutta tiistai-iltana noin kello 21 aikaan. Pertunmaan Joutsantiellä tapahtui kahden henkilöauton nokkakolari.

Päivystävä palomestari Riku Seppä Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että liikenneonnettomuudessa on ollut osallisena neljä ihmistä. Onnettomuuspaikka on noin viisi kilometriä Pertunmaalta Joutsan suuntaan. Hälytys tuli kello 21.

Poliisin myöhempien tietojen mukaan kolari on vaatinut kuolonuhrin. Toisen henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta. Ylinopeutta ajanut auto on törmännyt vastaan tulevaan autoon, jonka kuljettaja on menehtynyt törmäyksen seurauksena.

Ylinopeutta ajaneen auton kuljettaja on toimitettu sairaalahoitoon. Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Molemmissa autoissa oli yksi matkustaja. Matkustajat loukkaantuivat kolarissa lievästi.

Sulkavantie Juvalla suljettiin myös liikenneonnettomuuden takia. Pelastuslaitos kertoo tiedotteessa, että tukkirekka suistui ojaan Luomalantien risteyksen kohdalla. Kuljettaja loukkaantui vakavasti, ja pelastuslaitos joutui irrottamaan hänet hytistä. Ensihoito toimitti kuljettajan jatkohoitoon.

Pelastuslaitos ohjaa liikennettä onnettomuuspaikalla, jossa kello 22.40 oli yksi kaista käytössä. Toinen kaista oli suljettu vielä rekan hinauksen ajan. Tilannekeskus tiedotti tien avautumisesta kokonaan liikenteelle noin puoli kahdelta keskiviikon vastaisena yönä.

Hälytys Juvan liikenneonnettomuudesta tuli kello 21.12.

Uutinen on päivitetty kello 22.22, kello 22.50 ja 6.7. klo 7.23. Kuva vaihdettu kello 22.58. Lisätty tieto tilanteen päättymisestä 6.7. klo 8.47.