Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Syyskuun alussa mikkeliläisessä Galleriarissa kierrätetään taidetta kahdessa tapahtumassa

Vanhan taiteen markkinoilla voi joko myydä itse teoksia tai valtuuttaa galleristin tekemään työn puolestaan.

Syyskuun alussa Galleriarissa juhlitaan Kasarminkadun kiinteistön ysikymppisiä. Kesäkauden harjakaisiksi kutsutussa tapahtumassa kierrätetään taidetta.

Ensin asialla ovat keräilijät ja muut kotiinsa taidetta hankkineet. Vanhan taiteen markkinoilla voi joko myydä itse teoksia tai valtuuttaa galleristin tekemään työn puolestaan.

Kesäkauden harjakaisia vietetään 3.9. kello 10–17 ja 4.9. kello 11 – 17.

Markkinahulinan jälkeen on taiteilijoiden vuoro tyhjentää varastojaan. Vinttigalleriassa järjestetään varastojen tyhjennysnäyttely 6.– 17. syyskuuta.

Elokuun ajan Galleriarin alakerran täyttävät Antti Huovisen maalaukset.

Elokuun loppuun saakka Kasarminkadun gallerian yläkerrassa on mahdollisuus tutustua kulttuuritupsahduksena hybridinäyttelyyn, jossa kuva ja ääni lomittuvat toisiinsa. Näyttelyssä on esillä Auli-Maritta Ruuskasen kuvia ja Lea Suopellon äänirunoja. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Ismo Funke.

Sekä Ruuskanen että Suopelto ovat taustaltaan lausuntataiteilijoita. Pitkän uran teatterin puolella tehnyt Ruuskanen alkoi siirtyä kuva- ja käsityötaiteen puolelle 1990-luvun lopulla.

Kulttuurin unelmavuosi mahdollisti Ruuskasen kuvien ja Suopellon runojen kohtaamisen QR-koodilla kuunneltavaksi. Näyttelyssä on kolmisenkymmentä teosta ja jokainen niistä sisältää oman tarinan.

Taiteilijat ovat paikalla 30. elokuuta kello 17–19 esittelemässä näyttelyään.