Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntyharjulainen maallemuuttaja Anniina Jalkanen valittiin vuoden maaseutukasvoksi

Sisällöntuottaja kertoo sosiaalisessa mediassa maalla asumisesta, kotielimistä ja remonteista.

Mäntyharjulainen Anniina Jalkanen on valittu vuoden maaseutukasvoksi. Valinnan teki Suomen kylät ry:n hallitus ja Jalkanen sai palkintonsa yhdistyksen 25-vuotisjuhlagaalassa Lappeenrannassa lauantaina.

Tuore maaseutukasvo Jalkanen muutti perheineen maalle Etelä-Savoon kolme vuotta sitten kesällä 2019, Suomen kylät kertoo tiedotteessa.

Espoon vilinästä ja kiireestä Mäntyharjuun maaseudun rauhaan muuttanut Jalkanen on yrittäjä, joka toimii sosiaalisen median sisällöntuottajana ja vaikuttajana. Jalkasen Youtube- ja Instagram-kanavien keskeisintä antia ovat maalla asuminen, kotieläimet ja remonttiprojektit.

Perusteluina esitykselle sekä lopulliselle valinnalle olivat Jalkasen maaseutu- ja maallemuuttomyönteinen sisällöntuotanto sosiaalisen median kanavissa. Ne tavoittavat hyvin nuoria kaupunkilaisia ja ovat inspiroineet monia suunnittelemaan muuttoa maalle.

Lisäksi Jalkasen perustama eläinsuojelukeskus teki hallitukseen vaikutuksen.

Maaseutukasvon toivotaan kuvaavan 2020-luvun maalla asujaa tai maalle muuttajaa.

Tubettajaperhe löysi kodin Mäntyharjusta — Jalkaset elävät maalaisidyllissä lampaiden, kanojen ja luonnon keskellä

Anniina Jalkanen pelasti jo lapsena kastematoja turvaan asfaltilta – Nyt tubettajaperhe pyörittää Mäntyharjun tilallaan eläinsuojelukeskusta, eikä haikaile takaisin kaupunkiin