Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelissä kerätään vaarallista jätettä syyskuussa

Metsäsairila Oy järjestää kolme vaarallisen jätteen keräystapahtumaa kotitalouksille.

Kotitalouksien vaarallisia jätteitä sekä pieniä sähkölaitteita voi tuoda veloituksetta Mikkelin ja Anttolan torilla sekä Otavan Nesteellä järjestettäviin pop up -keräystapahtumiin syyskuussa.

Keräyksissä otetaan vastaan mikroaaltouunin kokoisia ja sitä pienempiä sähköllä, paristolla tai akulla toimivia laitteita. Lisäksi sinne voi tuoda vaarallisia jätteitä, kuten maaleja, liuottimia, öljyjä sekä kodin kemikaaleja, joista löytyy vaarallisen aineen merkki. Asiakkaan on pystyttävä itse kaatamaan tuomansa öljyjäte keräyspaikalla oleviin säiliöihin.

Pop up -tapahtumissa ei oteta vastaan asbestia, kyllästettyä puuta, ilotulitteita tai muita räjähteitä, isoja öljytynnyreitä eikä isoja sähkölaitteita kuten pesukoneita tai kylmälaitteita.

Tapahtumilla halutaan madaltaa kynnystä lajitella vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet oikeisiin jakeisiin. Edellisen kerran pop up -keräykset järjestettiin syksyllä 2019 ja 2021.