Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maajussit tutustuvat toisiinsa ja pääsevät lukemaan kirjeitään – Mukana on myös juvalainen Elina Yrttiaho

MTV:n Maajussille morsian -ohjelman 15. tuotantokausi jatkuu televisiossa ensi viikon maanantaina 5. syyskuuta. Jakso on nyt nähtävissä Katsomossa.

Maajussille morsian -ohjelman 15. tuotantokausi jatkuu television MTV-kanavalla ensi viikon maanantaina, 5. syyskuuta. Jakso on kuitenkin katsottavissa jo nyt MTV:n Katsomo-palvelussa netissä.

Ohjelmassa on mukana myös juvalainen Elina Yrttiaho, joka pitää Taikaniemen farmia Tuhkalan kylässä Juvalla.

Syksyn ensimmäisessä jaksossa on ilmassa jännitystä ja odotusta, kun juontaja Vappu Pimiä tapaa kaikki 15. kauden maajussit ja maajussittaret Naantalissa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet, MTV:n tiedotteessa kerrotaan.

Ensimmäisessä jaksossa tämän kauden maajussit ja maajussittaret tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Samassa jaksossa selviää myös, keiden kesää ja rakkauden etsintää sarjan tulevissa jaksoissa seurataan. Juvalainen Elina Yrttiaho ei ole tässä joukossa.

Taikaniemen Farmi Juvalla valmiina kesään – Pihassa tapaat laamaoriit Eskon ja Jussin, Lauri-pässin Tanhupallonsa kanssa ja monet muut tilan asukit

Maajussille morsian -ohjelma on juvalaiselle Elina Yrttiaholle seikkailu ja valopilkku – "Nyt haluan löytää sen oikean"