Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teinivuosien päiväkirjojen saloja raotetaan taas yleisön edessä Mikkelissä

Päiväkirjojen lukujameissa ei naureta lukijalle, vaan yhteiselle nuoruuden kokemukselle.

Rakas päiväkirjani -lukujamit palaavat Mikkeliin. Lukujameihin voi kuka tahansa tulla lukemaan otteita teinivuosien päiväkirjasta, kouluaineesta tai vaikkapa kirjeestä. Jos musiikki on lähempänä sydäntä, voi tapahtumassa esittää nuoruuden biisin. Paikalle voi tulla myös vain viihtymään yleisöön.

Päiväkirjajamit järjestetään torstaina 8. syyskuuta kello 19 Dom Mikkelissä. Lukujameja on vietetty Mikkelissä viimeksi ennen pandemia-aikaa.

Rakas päiväkirjani -lukujamit noudattavat maailmalla suosituksi tulleiden Mortified-klubien ideaa. Niissä aikuiset lukevat otteita teiniaikojen ajatuksistaan, sattumuksistaan tai luovuustuotoksistaan tuntemattomien ihmisten edessä. Vuosien jälkeen nuoruuden maailmankuvasta paikantuu usein aavistus noloutta, mutta myös eri sukupolvia yhdistävää kokemusta. Lukujameissa ei naureta lukijalle, vaan yhteiselle nuoruuden kokemukselle.

Lukujamit on Kulttuurin unelmavuoden osatapahtuma. Samalla otetaan osaa valtakunnalliseen Read Hour -tempaukseen, joka juhlii lukemista YK:n lukutaitopäivänä. Koko Suomen yhteistä lukutuntia voi siis tulla viettämään päiväkirjojen äärelle.

Nuoruuden hauskimpien tai noloimpien juttujen paljastamismahdollisuudesta voi vinkata jo etukäteen Laura Hokkaselle sähköpostitse lhokkane@gmail.com. Paikan päälle voi tulla myös suoraan kirja kourassa.

Rakas päiväkirjani -lukujamit Dom Mikkelissä 8.9. kello 19.