Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Savon Yrittäjien Nina Rasola valittiin Yrittäjyyden neuvottelukuntaan

Yrittäjyyden neuvottelukunta toimii hallituksen neuvoa-antavana elimenä. Nina Rasola on neuvottelukunnan ainoa itäsuomalainen jäsen.

Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola on valittu ainoana itäsuomalaisena uuteen, Suomen hallituksen asettamaan Yrittäjyyden neuvottelukuntaan. Hän toimii ryhmässä Suomen Yrittäjien hallituksen nimeämänä varajäsenenä.

Neuvottelukunta toimii neuvoa-antavana elimenä yrittäjyyteen liittyvissä strategisissa kokonaisuuksissa ja tuo valmisteluun yrittäjien näkökulmat yli hallituskausien, Etelä-Savon Yrittäjien tiedotteessa kerrotaan.

Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii elinkeinoministeri Mika Lintilä. Jäsenistä on 13 yrittäjiä ja 10 muuta jäsentä valtionhallinnosta, yliopistoista ja kuntasektorilta. Neuvottelukunta asetettiin valtioneuvoston tämän vuoden huhtikuussa hyväksymän yrittäjyyden periaatepäätöksen mukaisesti.

Neuvottelukuntaa tarvitaan yrittäjyyteen liittyvän poikkihallinnollisen yhteistyön ja koordinaation lisäämiseksi. Yrittäjyyteen liittyvien strategisten kokonaisuuksien valmisteluun on myös tärkeä tuoda keskeisimmän kohderyhmän, yrittäjien, näkemykset.

– Työ yrittäjyyden eteen jatkuu nöyrin mielen neuvottelukunnassa. Kiitos Suomen Yrittäjille, että yrittäjän ääni kuuluu valtakunnallisessa työryhmässä myös Itä-Suomen osalta, Nina Rasola kiittelee tiedotteessa.