Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ristiinalainen: Kisakaari ei ole tulossa säätiön omistukseen

Ristiinan Pellosniemellä sijaitseva urheilutalo Kisakaari ei ole saamassa jatkoa säätiömallilla, kertoo paikallislehti Ristiinalainen.

Ristiinan Pellosniemellä sijaitseva urheilutalo Kisakaari ei ole saamassa jatkoa säätiömallilla. Paikallislehti Ristiinalaisen mukaan Kisakaaren tulevaisuutta selvitellyt työryhmä on joutunut toteamaan, että edellytyksiä ei ole siihen, että säätiö ottaisi Kisakaaren omistukseensa. Isoin taloudellinen kysymys olisi ollut kiinteistövero.

Ajatus on nyt, että Mikkelin kaupunki laittaa Kisakaaren myyntiin, kertoo kaupungin palvelujohtaja Linda Asikainen uutisessa.

Mikkelin kaupunki ehti laittaa Kisakaaren myyntilistalle jo vuonna 2020, mutta palautti sen uudestaan käyttöön ja vuokrasi sen paikalliselle jalkapallo- ja futsalseura Ristiinan Pallolle pyöritettäväksi. Säätiön perustamissuunnitelmista uutisoitiin Länsi-Savossa kesällä 2021, jolloin sille oltiin keräämässä alkupääomaa.