Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Esedulla kärysi, palokunta kiirehti paikalle neljällä yksiköllä – Ei paloa, savun alkuperä ei selvinnyt

Toisen kerroksen tiloissa oli havaittu savun käryä.

Palokunta kiirehti näyttävästi Etelä-Savon ammattiopiston Esedun Otavankadun toimipisteeseen keskiviikkona iltapäivällä. Toisen kerroksen tiloissa oli havaittu savun käryä.

Päivystävä palomestari Jari Iskanius kertoo, että huolellisesta tarkastuksesta huolimatta käryn alkuperä ei selvinnyt. Paloa rakennuksessa ei ollut, mutta myös pelastuslaitoksen väki havaitsi, että on savua tilossa ollut.

Iskanius kertoo, että käryä ei kuitenkaan ollut niin paljon, että automaattihälytys olisi lauennut. Oppilaitoksen henkilökunta teki ilmoituksen hätäkeskukseen.

Pelastuslaitos pyyhälsi paikalle neljällä yksiköllä, koska kyseessä oli kiireellinen tehtävä isossa rakennuksessa. Mukana olivat sammutus-, nostolava-, säiliö- ja johtoautot.

Rakennuksen tyhjentämiseen ihmisistä ei ollut tarvetta. Hälytys tuli kello 14.26. Pelastuslaitos pääsi poistumaan tarkastuksen jälkeen paikalta, mutta kiinteistöhenkilökunta tarkkailee vielä tilannetta jonkin aikaa.

Juttua päivitetty kello 16.18: vaihdettu kuva.