Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Esedu kyselee vapaa-ajan asukkailta toiveita terveys- ja hyvinvointipalveluista

Toiveitaan ja odotuksiaan pääsee kertomaan verkkokyselyssä.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu toteuttaa Etelä-Savon alueen vapaa-ajan asukkaille kyselyn koskien terveys- ja hyvinvointipalvelujen käyttöä. Kyselyn tulosten avulla kehitetään terveys- ja hyvinvointiauto Reissuellun toimintoja.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa alueen vapaa-ajan asukkaiden toiveita siitä, millaisia palveluja toivotaan lisää sekä millaisia palveluja erityisesti terveys- ja hyvinvointiautolta odotetaan.

Kysely on avoinna Esedun verkkosivuilla 23.10.2022 saakka. Kysely toteutetaan osana Monipaikkaisuus ja liikkuvat palvelut Etelä-Savossa -kehittämishanketta. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto ja AKKE-rahoitus.

Reissuellu tarjoaa matalankynnyksen terveys- ja hyvinvointipalveluja. Reissuellussa on tarjolla esimerkiksi terveysneuvontaa, terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa sekä erilaisia mittauksia, kuten kehonkoostumuksen, verenpaineen ja verensokerin mittaukset. Reissuellun mukana kiertää Esedun hoitotyön opettajia ja opiskelijoita sekä Essoten henkilökuntaa. Reissuellun tarkoitus on täydentää palveluita haja-asutusalueilla.

Lisätty tieto hankkeen rahoittajasta klo 15.32.