Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähetä kysymyksesi | Pian alkaa Länsi-Savon suora lähetys Mikkelin kaupunginjohtajaehdokkaiden haastattelusta – Toristudiossa mukana myös Oskari Valtola ja muita ykköspäättäjiä

Länsi-Savon suorassa lähetyksessä Mikkelin torilla vierailevat hakijat Mervi Simoska, Janne Kinnunen ja Timo Nousiainen sekä suurimpien valtuustoryhmien puheenjohtajat. Yleisö voi osallistua lähetykseen lähettämällä toimitukseen kysymyksiä etukäteen tai lähetyksen aikana.

Länsi-Savo lähettää suoraa ohjelmaa Mikkelin kaupunginjohtajaehdokkaiden haastatteluillasta keskiviikkona 14. syyskuuta. Länsi-Savon suoraan lähetykseen torietkoille saapuvat haastateltaviksi kaikki kolme kaupunginhallituksen loppusuoralle valitsemaa ehdokasta. Toristudiossa vierailee myös Mikkelin ykköspäättäjiä.

Illan aikana seurataan suorana, kun Mikkelin kaupunginvaltuusto haastattelee hakijat. Lähetysten aikana kuullaan myös tunnettujen mikkeliläisten kuten Minttu Tamskin, Heikki Karastin ja Mustafa Örnekin terveiset tulevalle kaupunginjohtajalle.

Teemme lähetystä kahvila Toripulusta Mikkelin torilta keskiviikkona 14. syyskuuta kello 17 alkaen. Illan juontavat Länsi-Savon politiikan toimittaja Elina Partio ja päätoimittaja Timo Laitakari.

Myös yleisö voi osallistua lähetykseen lähettämällä toimitukseen kysymyksiä etukäteen. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen elina.partio@lansi-savo.fi tai Whatsappilla numeroon 0440 350 324. Kysymyksiä voi lähettää Whatsappilla myös lähetyksen aikana. Sosiaalisessa mediassa keskusteluun voi osallistua merkinnällä #lstorilla.

Voit osallistua keskusteluun sosiaalisissa medioissa merkinnällä #lstorilla.

Kaupunginjohtajahaussa viimeiseen vaiheeseen ovat selvinneet Juvan kunnanjohtaja Mervi Simoska, FCG:n johtava asiantuntija Timo Nousiainen ja Viitasaaren kaupunginjohtaja Janne Kinnunen. Heidän lisäkseen lähetyksessä ovat mukana myös valtuustoryhmien puheenjohtajat Kirsi Olkkonen (kesk.), Arto Seppälä (sd.), Sami Järvinen (ps.), Minna Pöntinen (vihr.), varapuheenjohtaja Pirkko Valtola (kok.) sekä valtuuston puheenjohtaja Oskari Valtola (kok.).

Kaupunginvaltuusto haastattelee kaupunginjohtajan virkaan hakevia. Haastattelujen pohjalta valitaan tuleva kaupunginjohtaja todennäköisesti syyskuun loppupuolella.

Lähetys koostuu kolmesta osiosta:

Kello 17 alkaa ennakko-osio torilla.

Kello 18 alkaen nähdään kaupunginjohtajaehdokkaiden haastattelut kaupungintalolla.

Noin kello 20 alkaen Länsi-Savon toimittajat ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Oskari Valtola analysoivat illan antia.

Lähetys on tilaajien katsottavissa Länsi-Savon verkkolehdessä Lansi-savo.fi. Tallenne lähetyksestä on katsottavissa sivuiltamme myös jälkeenpäin.

Yleisö on tervetullut paikalle Toripuluun.

Juttua muokattu kello 9.54: Poistettu sd-valtuustoryhmän puheenjohtajan Satu Taavitsaisen nimi, sillä hän on perunut osallistumisensa.

Lue lisää: Mervi Simoska, Timo Nousiainen ja Janne Kinnunen nousemassa Mikkelin kaupunginjohtajan haussa finaaliin – Kolmikkoa esitetään valtuuston haastatteluun