Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teatteriravintola Ilon syyskausi pyörähtää vauhtiin 4-vuotissynttäreillä – Vieraaksi saapuu televisiosta tuttu muusikko Osmo Ikonen

Syyskuun lopulla lavalle nousee musisoimaan näyttelijä Antti Reini.

Mikkeliläinen teatteriravintola Ilo juhlii nelivuotista taivaltaan synttäreillä 1. lokakuuta. Tuolloin muun muassa television Suomi Love -ohjelmasta tuttu muusikko Osmo Ikonen saapuu viihdyttämään juhlavieraita. Tarjolla on myös illallisbuffet.

Jo ennen synttäri-iltaa lavalle nousee Antti Reini 24. syyskuuta. Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä on tunnettu myös kirjailijana ja muusikkona. Reini esittää Ilossa musiikki-illan.

Lokakuussa Ilossa nähdään ja kuullaan myös muun muassa harmonikkataiteilija Netta Skogia, Tesar Jazz Bandia, näyttelijä Mika Nuojuan esitys Pöljänpojan vakuutus ja laulaja Jesse Kaikurantaa.

Marraskuussa on luvassa esimerkiksi Svengareiden ja Raskaiden Kulkusten keikka, jota kuvaillaan 80- ja 90-luvun melodisen heavyn, Suomipopin ja puhtaan á cappella -mieslaulannan lehtolapseksi. Marraskuun kuluessa lavalle nousevat myös muun muassa Timo Rautiainen ja Ville Ojanen, Ilja Teppo Trio, Ilmari Saarelainen ja Mika Eirtovaara.

Loka-marraskuussa Ilossa tarjoillaan myös improteatteria.

Joulukuun ohjelmistoon kuuluvat esimerkiksi näyttelijä Anna-Leena Sipilän Hyviä päiviä ja säkkipillimusiikkia -esitys, Joni Pakasen taikurishow ja Johanna Iivanaisen päivämatinea.

Lokakuulle suunnitellut Ilon elokuvaillat siirtyvät alkuvuoteen 2023, sillä yhteistyökumppanuuksien solmiminen paikallisten toimijoiden kanssa on vielä kesken.