Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ulkomaalainen mies narahti rattijuopumuksesta Mäntyharjussa – nuorukainen menetti ajokorttinsa Pieksämäellä

Noin 40-vuotiaan ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Mäntyharjulla.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus lauantaina alkuyöstä ojaan ajetusta henkilöautosta Mäntyharjulla Onnelantiellä. Paikalle mennyt poliisipartio tapasi ulosajo paikalta ilmoittajan ja ulkomaalaisen miehen, jonka epäillään kuljettaneen ojaan ajettua henkilöautoa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,8 promillea. Samalla selvisi, että miehellä ei ole myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pieksämäellä poliisipartio suoritti lauantaina alkuyöstä liikennevalvontaa Kaakinmäenkadulla. Poliisipartio mittasi Kaakinmäenkadulla ajaneelle moottoripyörälle nopeuden 92 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen ollessa 40 kilometriä tunnissa.

Moottoripyörä saatiin pysäytettyä ja sitä kuljettaneen nuoren miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin ajokieltoon.