Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sinivalkoista ääntä kuullaan myös Mikkelissä – Katri Helenan joulukonsertissa soivat ainakin Joulumaa ja Aavistus

Mikkelin konsertti on heti itsenäisyyspäivän jälkeen.

Suomalaisten rakastama sinivalkoinen ääni Katri Helena lähtee yhdeksän konserttia käsittävälle joulukiertueelle marraskuun lopussa. Kiertue vierailee myös Mikkelissä heti itsenäisyyspäivän jälkeen.

Lähes 500 kappaletta äänittänyt ja lähes 60 vuotta kestänyt laulajan ura on tehnyt Katri Helenasta yhden Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Viime vuosina harvakseltaan konsertoinut artisti julkaisi viime vuonna Jouluradion virallisen Hoosianna-kappaleen.

– On ihanaa päästä laulamaan taas joulumusiikkia. Matkaan lähdetään sillä ajatuksella, että Tulkoon joulu. Konserteissa kuullaan sekä jouluklassikoita että uudempia, koskettavia joulutarinoita. Omasta, vanhemmasta jouluohjelmistostani kuullaan ainakin Joulumaa ja Aavistus, jotka ovat yleisön toivomuslistalla joka vuosi, Katri Helena kertoo tiedotteessa.

Säestyksestä huolehtii Tessa Virta -orkesteri.

Katri Helenan ensimmäinen levytys oli Poikien kuvat -laulu, joka julkaistiin vuonna 1963. Sittemmin Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Katri Helenan äänitteitä on myyty liki kaksi miljoonaa kappaletta.

Konsertin kesto on noin 75 minuuttia eikä siinä ole väliaikaa.

Katri Helenan joulukonsertti ke 7.12. klo 18.30 Mikkelin tuomiokirkossa.