Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Esedu palkitsi oppisopimustoimijoita – Raati arvosti hyvää asennetta ja ennakkoluulottomuutta

Sekä vuoden oppisopimusopiskelija että -työnantaja löytyivät tällä kertaa Pieksämäen alueelta.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu on palkinnut vuoden oppisopimusopiskelijan ja vuoden oppisopimustyönantajan. Valinnat tekivät perinteiseen tapaan Esedun oppisopimustoimijat.

Vuoden oppisopimusopiskelijana palkittiin liiketoiminnan perustutkintoa opiskeleva Minna Seppänen. Seppänen työskentelee Jäppilässä Th Sermec oy:ssä. Valintaperusteluissa Seppästä kehutaan hyvästä asenteesta sekä oppimismotivaatiosta.

– Seppänen on edennyt opiskelujen suorittamisessa nopeasti, tunnollisesti ja vastuullisesti hyvin arvosanoin. Työpaikallaan Th Sermec oy:ssä hän on erittäin innostunut ja kehityshaluinen työntekijä. Hän tulee myös todella hyvin juttuun kaikkien työntekijöiden sekä yhteistyökumppanien kanssa työyhteisössä, valintaperusteluissa kerrotaan.

Vuoden oppisopimustyönantajana Etelä-Savossa palkitaan pieksämäkeläinen Documtec oy. Valintaperustelujen mukaan yritys on lähtenyt ennakkoluulottomasti kokeilemaan oppisopimuskoulutusta yhtenä työvoiman kehittämis- ja rekrytointikeinona kouluttamalla sekä uusia että nykyisiä työntekijöitään.

– Documtecin oppisopimuskoulutuksessa keskeisenä periaatteena on ollut työpaikalla tapahtuva oppiminen työelämän tarpeista käsin sekä toimiva työpaikkaohjaus. Työpaikan motivaatio ja ulospäin suuntautunut ilmapiiri on luonut hyvän vuorovaikutussuhteen Documtec oy:n, Esedun sekä muiden kouluttajaympäristöjen välille.

Valtakunnallista oppisopimusviikkoa vietetään tällä viikolla. Viikon aikana palkitaan oppisopimustoimijoita ympäri Suomen.