Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sairastumiset siirtävät Mikkelin teatterin ensi-iltaa viikolla, ja viikonloppuna peruuntuneet kolme esitystä jäävät kokonaan väliin

Sairastumiset panivat esitysten ja harjoitusten aikataulut uusiksi.

Tulitikkuja lainaamassa -näytelmän ensi-ilta Mikkelin teatterissa siirtyy viikolla eteenpäin. Uusi päivämäärä ensi-illalle on lauantai 19. marraskuuta. Viivästymisen syynä ovat sairastapaukset, jotka vaikuttavat harjoitusten aikatauluihin ja peruivat jo kahtena viikonloppuna esityksiä.

– Tilanne on todella harmillinen. Olemme surullisia, että joudumme perumaan esityksiä. Sairaustapauksille emme voi mitään ja olemme erittäin pahoillamme asiakkaille aiheutuvasta vaivasta, teatterinjohtaja Aleksander Anria sanoo tiedotteessa.

Siirrot aiheuttavat muutoksia myös teatterin muihin syksyn aikatauluihin. Päivitetyt aikataulut löytyvät Mikkelin teatterin nettisivuilta.

Teatterin lipunmyynti pyrkii tavoittamaan kaikki, jotka ostivat tai varasivat lipun peruuntuneisiin tai siirtyneisiin esityksiin.

Perutut esitykset ovat viime perjantaille aiottu Täydellinen lauantai sekä lauantaiset Liisa Ihmemaassa ja Kultainen vasikka.

Teatteri pyytää peruttuihin esityksiin lipun hankkineita lähettämään tiedot lipuistaan sähköpostiosoitteeseen liput@mikkelinteatteri.fi.

Korjaus klo 18.12: Korjattu Tulitikkuja lainaamassa -näytelmän ensi-illan päivämäärä perjantaista lauantaiksi.