Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelissä asuneen Annukka Nevalaisen yhtye julkaisi Ristiinassa ja Tertin kartanossa kuvatun videon – Tuotannossa oli mukana myös mäntyharjulainen kuvaaja Jari Pollari

Nevalainen toimi Mikkelissä viuluopettajana ja kamarimuusikkona.

Mikkelissä aiemmin asuneen Annukka Nevalaisen duo on julkaissut yhdessä laulaja Pamela Kilpeläisen kanssa musiikkivideon, joka on kuvattu Mikkelissä Tertin kartanossa ja Ristiinassa Pettilän kylällä.

Esiintyjinä musiikkivideolla ovat Duo Primadonnat eli viulisti Annukka Nevalainen ja pianisti Piia Kristiina Kärnä sekä laulaja Pamela Kilpeläinen.

Muusikot kuvaavat Piia Kristiina Kärnän säveltämää kappaletta Kaunein osa herkäksi ja kauniiksi powerballadiksi. Sanoitus on syntynyt Kärnän ja Kilpeläisen yhteistyönä. Englanninkieliseltä nimeltään kappale on Precious Part. Singlejulkaisulla Spotifyssa on myös mukana sello. Kappale tullaan julkaisemaan molemmilla kielillä, mutta musiikkivideon kieli on suomi.

Sekä Kärnä että Nevalainen ovat kotoisin itä-Suomesta Polvijärveltä ja asuneet jo vuosikausia Tampereella. Nevalainen on aiemmin asunut Mikkelissä, jossa hän toimi viuluopettajana ja kamarimuusikkona.

Duo Primadonnat on perustettu kaksi vuotta sitten.

– Samalla kun perustimme duon, alkoi Piia Kristiinalta syntyä duolle sävellyksiä. Piia on kokenut soolopianisti ja ohjelmatoimistoyrittäjä, mutta vasta Duo Primadonnien perustaminen laukaisi sävellyssuonen, Annukka Nevalainen kertoo.

Pamela Kilpeläinen on puolestaan tehnyt monipuolista uraa laulajana pääosin etelä-Suomessa, mutta on nyt paluumuuttanut takaisin Tampereelle. Duon yhteistyö Kilpeläisen kanssa alkoi viime syksynä. Kolmikko on tehnyt yhteiskeikkoja ja lisää uutta musiikkia on myös luvassa.

Kaunein osa -musiikkivideota kuvattiin elokuussa Ristiinassa Pettilän kylässä maalaismaisemissa sekä Tertin kartanossa. Kuvaajana toimi mäntyharjulainen videokuvaaja Jari Pollari.

Katso Kaunein osa -musiikkivideo tästä: