Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saara Aalto esiintyy Mikkelissä yhdessä Päämajakoulun musiikkiluokan kuoron kanssa

Enkeleitä-kiertueella kuullaan joululauluja Suomesta ja muualta maailmassa.

Saara Aallon Enkeleitä-joulukiertue saapuu Mikkelin Tuomiokirkkoon lauantaina 3. joulukuuta.

Jokaisella paikkakunnalla kuullaan Aallon lisäksi myös paikallista lapsikuoroa. Mikkelissä Aalto esiintyy paikallisen Päämajakoulun musiikkiluokkalaisten kanssa. Noin 30 hengen kuoro koostuu 4.–6.-luokkien oppilaista.

Enkeleitä-joulukiertue kiertää Suomea joulukuussa 2022. Kiertue alkaa Savonlinnan Tuomiokirkosta 1. joulukuuta ja päättyy Kalajoen kirkkoon 22. joulukuuta. Kiertueella kuullaan hienoimpia joululauluja Suomesta ja muualta maailmasta. Aallon ja paikallisten lapsikuorojen lisäksi lavalle nousee kolmihenkinen muusikkoryhmä: kaksi multi-instrumentalistia ja viulisti.

– Odotan innolla, että pääsen paikallisen lapsikuoron kanssa levittämään joulumieltä. Olen itse laulanut lapsuuteni kuoroissa, ja kuorolaulaminen on ehdottomasti yksi tärkeimmistä syistä siihen, että olen nyt se laulaja mikä olen, Saara Aalto kertoo tiedotteessa.

17 paikkakunnalla vierailevan Enkeleitä-kiertueen jokaisesta ostetusta lipusta lahjoitetaan 50 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle tukemaan sodista kärsiviä lapsia ympäri maailmaa.