Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juvan kamarikuoro juhlii konsertilla 50-vuotista taivaltaan

Konsertissa kuullaan suosikkikappaleita vuosikymmenien varrelta sekä myös uutta ohjelmistoa.

Puolen vuosisadan iän saavuttanut Juvan kamakuoro juhlistaa 50-vuotista taivaltaan juhlakonsertillaan sunnuntaina 6. marraskuuta Martti Talvela -kampuksella Juvalla.

Juvan kamarikuoron puheenjohtaja Eeva Björkstedt kertoo tiedotteessa, että konsertissa kuullaan kuoron suosikkikappaleita vuosikymmenien varrelta sekä myös uutta ohjelmistoa.

Konsertissa kuoroa johtavat Ilona Nyman ja Pertti Laamanen, ja säestäjänä toimii Hannu Salmenkivi. Pääsymaksu konserttiin on 15 euroa, ja konsertissa on kahvitarjoilu.

Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivä on 6.10.1972, mutta jo sitä ennen muutaman vuoden ajan Juvalla laulettiin Juvan opiston opintopiirissä.

– Juvan kamarikuoron toiminta on ollut aktiivista läpi vuosikymmenien, kuoro on esiintynyt säännöllisesti ja tehnyt myös useita esiintymismatkoja ulkomaille. Kuoron ohjelmisto on monipuolinen ja koostuu sekä hengellisestä että kevyemmästä musiikista, Eeva Björkstedt mainitsee.

Juhlakonsertti "Rakkaudella, Juvan kamarikuoro 50 vuotta" 6.11. kello 18 Martti Talvela -kampuksella.