Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulttuuritila 22 muuttuu kaupunkileikin temmellyskentäksi lauantaina

Lapsille ja perheille tarkoitettu tapahtuma on maksuton.

Mikkelissä vietetään Lapsen oikeuksien päivän etkoja lauantaina kello 10–12 Kulttuuritila 22:ssa. Lapsille ja perheille tarkoitettu tapahtuma on maksuton ja valjastaa tilan kaupunkileikin temmellyskentäksi.

Taide-Piilon pop up -kaupunkileikissä rakennetaan yhdessä lasten kaupunki isoista pahvilaatikoista. Leikissä koristellaan katuja, piirretään teitä, istutetaan puita, viritellään juhlaviirit sekä taiteillaan tornit ja talot. Rakentelun lomassa leikitään, nautitaan kaupungin väreistä ja pidetään hauskaa.

Kaupunkileikin ohessa aivan pienimmillä on mahdollisuus tutkia eri aistein, miltä tuntuu, kuulostaa ja näyttää, kun halla talven tullen asettuu kaupunkiin.

Lisäksi tapahtumassa on kasvomaalausta ja Hulivilikarnevaalin värityspiste, jonka lisäksi kävijät voivat jättää seuraavan kesän Hulivilikarnevaalin toiveita ja ideoita toiveboksiin. Etkot järjestää Mikkelin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut.

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään vuosittain 20. marraskuuta. Lapsen oikeuksien viikko on päivän yhteydessä vietettävä teemaviikko, jonka tavoitteena on lisätä Lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta ja lapsen oikeuksien toteutumista.

Lapsen oikeuksien päivän etkot lauantaina 19.11.2022 kello 10–12 Kulttuuritila 22:ssa osoitteessa Maaherrankatu 22, Mikkeli.