Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeliläinen ravintolayrittäjä Eija Ahdelma, 69, on pitänyt Fernandon pystyssä lamassa, finanssikriisissä ja pandemiassa – ”Terveys ja ihmissuhteet ovat kärsineet, mutta tämä on kuitenkin ollut palkitsevaa”

Pandemian yllättävät seuraukset kurittavat ravintoloita niin Mikkelissä kuin muualla Suomessa. Keväällä 70 vuotta täyttävä Eija Ahdelma ei vielä tiedä, koska on oikea aika luopua työstä.

Mikkelin Molanderinmäellä ravintola Fernandon ovi on auki. Se on ollut auki lähes joka päivä yli 30 vuotta, vaikka sinä aikana Suomea ovat koetelleet niin lama, finanssikriisi kuin koronakin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi