Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulumyyjäisten sesonki alkaa tällä viikolla – Listasimme 5 tärppiä Mikkelin tarjonnasta

Marraskuun puolella myyjäisiä järjestävät esimerkiksi Etelä-Savon ammattiopisto ja Urpolan koulu.

Ensimmäistä adventtia vietetään tänä vuonna marraskuun puolella 27.11.

Adventista käynnistyy perinteisesti joulumyyjäisten sesonki.

Poimimme viisi tärppiä Mikkelin myyjäistarjonnasta.

1. Esedun joulumyyjäiset

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu järjestää perinteiset joulumyyjäiset lauantaina 26. marraskuuta Otavankadun toimipisteessään kello 9–14. Myynnissä on opiskelijoiden ja paikallisten kädentaitajien valmistamia tuotteita.

Kahvio ja arpajaiset kuuluvat myyjäisten ohjelmaan, joulupukki vierailee tapahtumassa kello 10–13. Sen lisäksi Esedun tekstiili- ja muotialan opiskelijat toteuttavat lapsille oman puuhakeitaan.

2. Naisten messut

Viikkoa myöhemmin, 3. joulukuuta kello 10–14 Otavankatu 4:ssä pidetään tarjonnan runsaudesta tunnetut Naisten messut. Myyjäisten järjestävä taho on Mikkelin luistelijat. Tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen hyväksi.

3. Myyjäiset Rahula-salissa

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta Norolan nuorisoseura järjestää myyjäiset Rahula-salissa kello 10–13. Myytävänä on leivonnaisia, käsitöitä ja muuta joulupakettiin sopivaa tavaraa. Puurokahvila avataan koko tapahtuman ajaksi.

4. Koulujen myyjäiset

Koululuokkien joulumyyjäisiä järjestetään eri puolilla levikkialuetta.

Esimerkiksi Urheilupuiston 8M-luokka järjestää myyjäiset kahteen otteeseen kauppakeskus Stellassa, 26. marraskuuta ja 17. joulukuuta. Molemmat tapahtumat pidetään kello 9–14.30.

Urpolan koulun myyjäiset ovat 30. marraskuuta kello 18–20. Tapahtumapaikkana on koulun väistötila Xamkin kampuksella.

5. Mikkelangeloiden myyjäiset

Taideyhdistys Mikkelangelot järjestää joulumyyjäisensä Sinisessä talossa 10. joulukuuta kello 10–15. Myynnissä on muun muassa leivonnaisia, taidetta ja käsitöitä. Kirpputori ja kahvio ovat avoinna ja myös arpajaiset ovat ohjelmassa.