Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päämajasymposium siirtyy Mikkelin musiikkijuhlien perässä elokuun alkuun

Symposiumin ensi kesän pääteema on turvallisuus.

Päämajasymposium-tapahtuma siirtyy perinteisestä ajankohdastaan heinäkuun alusta elokuun alkuun. Ensi vuoden tapahtuma järjestetään Mikkelissä perjantaina 4.8.2023.

Päämajasymposium on jo vuosien ajan järjestetty samanaikaisesti Mikkelin musiikkijuhlien kanssa. Painavaa ja ajankohtaista asiaa sisältävän Symposiumin kuulijoille ja keskustelijoille on haluttu antaa mahdollisuus nauttia korkeatasoisesta kulttuuritapahtumasta.

Mikkelin musiikkijuhlat on siirtynyt pidettäväksi heinä-elokuun vaihteeseen ja ensi kesänä tapahtuma järjestetään 28.7.–5.8.

– Musiikkijuhlat on Päämajasymposiumin tärkeä kumppani ja olemme iloisia, että saamme osaksi Symposiumia jälleen korkeatasoisen konsertin, sanoo Etelä-Savon maakuntajohtaja Pentti Mäkinen tiedotteessa.

Päämajasymposiumin jälkeen perjantaina Mikkelin musiikkijuhlien illan konsertin johtaa Philharmonian ylikapellimestari Santtu Matias Rouvali, konsertin solistina on pianisti Yulianna Avdeeva.

Päämajasymposium järjestetään konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa päivätapahtumana ja se on kaikille avoin ja maksuton. Symposium järjestetään nyt jo 14. kertaa.

Perinteisesti Symposium on koonnut Mikkeliin maan johtavia asiantuntijoita ja poliitikkoja keskustelemaan ajankohtaisista turvallisuuteen, talouteen ja politiikkaan liittyvistä teemoista. Tapahtuman ajankohtainen pääteema ensi kesänä on turvallisuus.

Symposiumin järjestävät Etelä-Savon maakuntaliitto ja Mikkelin kaupunki yhteistyössä Länsi-Savon, Yleisradion, Mikkelin Musiikkijuhlien sekä Sodan ja rauhan keskus Muistin kanssa.