Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi loukkaantui puuhun päättyneessä ulosajossa Anttolassa – "Keli on todella raju"

Yksi ihminen loukkaantui ulosajossa, joka sattui Anttolassa keskiviikkona iltapäivällä. Kantatiellä 62 Mikkeliin päin menossa ollut henkilöauto suistui tieltä noin kymmenen kilometriä Anttolasta Puumalan suuntaan.

Päivystävä palomestari Eero Aho Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että auto syöksyi ilmeisesti kovalla vauhdilla vastaantulevien kaistan yli ja törmäsi korkealle puuhun. Auto kaatui tämän jälkeen kyljelleen ojaan.Pelastuslaitos pelasti kuljettajan autosta etukautta, sillä tuulilasi jouduttiin leikkaamaan irti. Ensihoito toimitti loukkaantuneen jatkohoitoon Mikkeliin.Alustavan tiedon mukaan kuljettaja ei loukkaantunut vakavasti.

Kuljettaja oli autossa yksin.

– Keli on todella raju, Aho kertoo. Tien pinta on hyvin jäinen ja siinä on lunta päällä. Pimeys ja lumisade huonontavat keliä entisestään. Aho kehottaa tielläliikkujia ajamaan varovasti ja ottamaan huomioon, että nyt ajetaan talven ensimmäisessä todellisessa talvikelissä.

Hän sanoo, että niin poliisi, pelastus kuin ensihoitokin pitivät keliä poikkeuksellisen rajuna.

Anttolan onnettomuudesta ei aiheutunut liikenne-estettä. Hälytys tuli kello 15.