Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keittiömestari Saku Heinonen hurahti hapanjuurileivän leipomiseen, kun kaupasta ei löytynyt mieleistä valmiina

Kerran viikossa Saku Heinonen tekee nestemäisestä juurestaan 12 kilon taikinan ja vaivaa sen aina käsin.

Yksinkertaisista peruselementeistä syntyy usein jotain hyvää. Hapanjuuri, vettä, jauhoja ja suolaa. Sillä reseptillä syntyy keittiömestari Saku Heinosen keittiössä artesaanileipä, joka on kerännyt itselleen jo paikallisia leipäfaneja. On leivän valmistuksessa eräs muukin salaisuus. Keittiömestarin leppymätön sitko kehittää ja vaivata itseään ja leipätaikinaa niin, että syntyy makuelämys.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi