Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viihdeohjelma Putouksen uudella kaudella jälleen mukana mikkeliläisväriä – Näyttelijä Joonas Kääriäinen on Kaukasuksen perustajia

Sketsihahmokilpailu huipentaa ohjelman 15. tuotantokauden. Sekä juontaja että ohjaaja vaihtuvat.

Mikkelistä kotoisin oleva Joonas Kääriäinen on yksi Putouksen tammikuussa alkavan kauden näyttelijöistä.

Kääriäisen rinnalla Putouksen tähdistöön kuuluvat Aku Sipola, Mikko Töyssy, Juuso Kallio, Linda Wiklund ja Ushma Olava.

Uudella kaudella on entiseen tapaan odotettavissa puolentoista tunnin mittaisia suoria tv-lähetyksiä, joista ensimmäinen nähdään 24. tammikuuta.

Ohjelman 15. tuotantokauden ohjaa Antti Tuomas Heikkinen, ja sen juontaa toinen Putous-konkari, Niina Lahtinen.

– En malta odottaa tammikuuta, kun pääsemme näyttämään kaiken sen, mitä syksyn aikana olemme valmistelleet, sanoo Heikkinen ohjelman tiedotteessa.

Kausi huipentuu sketsihahmokilpailuun.

33-vuotias Kääriäinen valmistui teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2016. Hän asuu ja työskentelee Helsingissä free lance -näyttelijänä.

– Fiilikset on tietenkin jännittyneet. Tätä kuitenkin helpottaa se, että olen asunut ohjaajan kanssa samassa kämpässä viiden vuoden ajan, Kääriäinen toteaa.

Esittävän taiteen kollektiivi Kaukasuksen perustajajäseniin kuuluva Kääriäinen on viime vuosina esiintynyt teatterilavojen lisäksi muun muassa televisiosarjoissa Paras vuosi ikinä, Made in Finland ja Karuselli.

Putouksen edellisellä kaudella nähtiin toinen Kaukasuksen jäsen, näyttelijä Aapo Oranen.