Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen Talotekniikka oy:n toimitusjohtajaksi nimitettiin Kari Varkki – Yhtiö omistus siirtyi kokonaan Saipu oy:lle

Jatkossa Saipu oy:n ja STT-konsernin liiketoimintaa johdetaan yhtenä yrityksenä.

Saipu oy on nostanut omistusosuutensa Suomen Talotekniikka oy:stä 100 prosenttiin vauhdittaakseen yhtiöiden toimintojen yhdistämistä.

Jatkossa Saipu oy:n ja STT-konsernin liiketoimintaa johdetaan yhtenä yrityksenä. STT:n tytäryritykset jatkavat toistaiseksi omina juridisina yhtiöinään, yhtiö tiedottaa.

Suomen Talotekniikka oy:n toimitusjohtaja Reima Alanko on jättänyt tehtävänsä, ja yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Saipu oy:n toimitusjohtaja Kari Varkki.

STT:n pääkonttori jatkaa Mikkelissä.

– Tässä erotellaan oikeastaan ainoastaan omistajuus työn tekemisestä, kertoo Suomen Talotekniikan hallintojohtaja Jani Räsänen.

Tiedotteen mukaan järjestely mahdollistaa asiakaspalvelun laajentamisen sekä parantaa konsernin tehokkuutta ja sen myötä kilpailukykyä.

Saipu-STT on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut konserni. Se työllistää 500 talotekniikan ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Mäntsälässä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Mikkeliläisen Suomen Talotekniikan osake-enemmistö myytiin Saipu-konsernille kesällä 2021. STT palkittiin Mikkelin kaupungin vuoden 2021 yrityspalkinnolla.

Lue myös: Suomen Talotekniikka sai Mikkelin kaupungin yrittäjäpalkinnon – "Mikkeliläisten pitäisi osata olla ylpeämpiä omasta osaamisestaan"

Lue myös: Mikkeliläisen Suomen Talotekniikan osake-enemmistö myytiin – Kaupassa muodostuva uusi konserni työllistää 500 henkeä

Juttuun korjattu Jani Räsäsen etunimi kello 12.18.