Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestys | Onko juuri sinulla Mikkelin seudun rumin tai komein tatuointi? Lähetä kuva leimastasi ja osallistu Länsi-Savon äänestykseen hienoimmasta ja kamalimmasta tatuoinnista

Oletko hankkinut itsellesi upean tai merkityksellisen tatuoinnin, jota esittelet ylpeänä tutuille ja tuntemattomille? Vai koristaako ihoasi vaikkapa hetken mielijohteesta alkunsa saanut karmiva tekele?

Länsi-Savo järjestää äänestykset Mikkelin seudun hienoimmasta ja rumimmasta tatuoinnista. Mukaan voi lähteä lähettämällä kuvan omasta komeasta tai kamalasta tatuoinnistaan alla olevan kyselyn kautta. Länsi-Savon toimitus tekee kuvien keskuudesta ennakkovalinnan, ja molempien sarjojen parhaimmistosta järjestetään yleisöäänestys Länsi-Savon lukijoille.

Äänestykseen voi osallistua vain omasta tatuoinnista otetulla kuvalla. Finaaleihin pääsevien tatuointien omistajat myös haastatellaan omalla nimellään ja kuvallaan.

Tatuointikuvia voi lähettää 13.1. saakka.