Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin uusi kaupunginjohtaja on kaupunkilaisten tavattavissa ensi viikolla yliopistokeskuksella: "Minua kiinnostaa kuulla, mitkä asiat kuntalaisia puhututtavat"

Mikkelin uusi kaupunginjohtaja Janne Kinnunen on tavattavissa kumppanuusillassa.

Mikkelin kaupunginjohtajana vuodenvaihteessa aloittanut Janne Kinnunen on tavattavissa torstaina 26. tammikuuta järjestettävässä kumppanuusillassa. Ilta järjestetään Mikkelin yliopistokeskuksen auditoriossa.

Kumppanuusilta on avoin keskustelu- ja kohtaamistilaisuus, jossa otetaan esille kaupunkilaisten kannalta tärkeitä kysymyksiä. Aiemmin iltaa on markkinoitu erityisesti yhdistysten ja järjestöjen kohtaamispaikkana kaupungin viranhaltijoiden kanssa.

– Nyt ajateltiin mennä minuun tutustuminen edellä. Kaupunkilaisilla on mahdollisuus tulla tutustumaan ja kyselemään asioista. Aivan kaikista asioista en vielä tiedä, mutta minua kiinnostaa kuulla, mitkä asiat kuntalaisia puhututtavat, Kinnunen sanoo.

Tilaisuudessa on mukana myös muita viranhaltijoita.

– Ainakin Riihelän Jouni on luvannut tulla mukaan, mahdollisesti myös hyvinvointikoordinaattori Arja Väänänen, Kinnunen arvelee.

Kumppanuusilta on kaupunkilaisten mahdollisuus kertoa viranhaltijoille omista ajatuksistaan ja toiveistaan. Samalla voi antaa palautetta kaupungin tuottamista palveluista.

Tilaisuus alkaa kello 17 ja sen kesto on puolitoista tuntia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.