Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puumalalainen Saimaa Canoeing voitti Matkamessujen vastuullisuuskilpailun

Puumalalainen melontapalveluyritys Saimaa Canoeing voitti viikonloppuna järjestettyjen Matkamessujen vastuullisuuskilpailun. Perusteluina valinnalle olivat yrityksen palveluiden moniulotteisuus sekä lähtökohta, jossa sitoutetaan niin maanomistajat kuin kyläläiset, kunta, kalastusosuuskunta ja metsäyhtiö sekä korostetaan jokamiehen oikeuksien vastuullista hyödyntämistä matkailussa.

– Saimaa Canoeing on erinomainen esimerkki uudistavasta matkailusta, kuinka olemassa olevaa infrastruktuuria ja yhteisöllisyyttä hyödyntämällä voidaan jättää ympäristö parempaan kuntoon kuin aikaisemmin. Lisäksi matkailun hyödyt jakautuvat tasaisemmin ja elävöitetään yhteistä elinympäristöä. Saimaa Canoeing on selkeä uudistavan matkailun suunnannäyttäjä, kertoo kilpailun raadin puheenjohtaja Timo Saranpää.

Suomen Messusäätiön myöntämän palkinnon arvo on 6 000 euroa. Saimaa Canoeing -yrittäjä Sanna Korhonen kertoo Puumalan kunnan sivulla julkaistussa tiedotteessa, että yritys aikoo käyttää palkintorahan Blue care -toimintaan.

– Järjestämme lapsille ja nuorille perheille melontatoimintaa sekä lisää huusseja ja leiripaikkoja, Korhonen kertoo.

Matkamessujen 2023 vastuullisuuskilpailun finaaliin eteni viisi yritystä.

Lue myös:

Puumalassa voi melontaretkelle vuokrata yksityisen leiripaikan, missä telttanaapurit eivät metelöi ja naapurina asustelee norppa

Sanna Korhosen ensivaikutelma Martti Malisesta ei ollut hyvä, Malinen taas näki tekevän naisen – Vaikka 20 vuotta sitten Korhoselta pääsi valhe omista melontataidoista, nyt parilla on yhteinen retkeilyalan yritys Puumalassa