Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurakunta järjestää pariskunnille kynttiläillan Mikkelissä

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Xamkin ravintola Dexissä Mikkelissä järjestetään pariskuntien kynttiläilta perjantaina 10. helmikuuta kello 18. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä oman parisuhteen ja puolison ääreen tunnelmallisessa iltahetkessä. Iltahetkessä ei kuitenkaan tarvitse puida suhteen kipukohtia tai kaivella syvimpiä tuntojaan, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden vain levähtää yhdessä.

Illan tunnelmasta vastaa musiikkievankelistapariskunta Kaisa ja Timo Tuikkanen, jotka tunnetaan muun muassa Tuiki taivaallista -ohjelmasta Radio Deiltä ja TV7:ltä. Kaksikko on kotoisin Imatralta.

Tapahtuma kuuluu Kansan Raamattuseuran ja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan järjestämiin Sanan Talvipäiviin, jonka ohjelmaan voi tutustua kokonaisuudessaan seurakunnan verkkosivuilla. Viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua esimerkiksi nokipannukahveille Kirkkopuistossa, perheille suunnattuun nukketeatteriesitykseen sekä erilaisiin kirkkotilaisuuksiin.

Kynttiläiltaan pitää ilmoittautua torstaihin 26. tammikuuta mennessä Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan verkkosivuilla. Iltapala maksaa 13 euroa per henkilö.

Pariskuntien kynttiläilta ravintola Dexissä Mikkelissä (Patteristonkatu 3, D-rakennus) pe 10.2. klo 18.