Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestys | Länsi-Savon suuri tatuointiäänestys on ehtinyt finaalivaiheeseen – Äänestä Mikkelin seudun hienointa ja ruminta tatuointia!

Äänestettävänä on hienoin tatuointi kahdeksan ehdokkaan ja rumin tatuointi kolmen ehdokkaan joukosta.

Meemiankkoja, hetken mielijohteita, muistoja kodista ja rakkaista ihmisistä – Länsi-Savon etsintäkuulutus Mikkelin seudun hienoimmasta ja kamalimmasta tatuoinnista innosti useaa ihmistä jakamaan kuvan omista tatuoinneistaan.

Monella ehdokastatuoinnilla oli jokin tarina, ja esimerkiksi lasten kasvot tai nimet oli tatuoinut ihoonsa useampi. Toisaalta tatuoinnilla haluttiin muistuttaa kotipaikasta. Toisessa ääripäässä tatuointi saattoi olla hetken mielijohteen lopputulos.

Sisältövaroituksena kerrottakoon, että kauniiden kuvien lisäksi tatuoinneista löytyy myös kirosanoja.

Länsi-Savon toimitusraadin tekemän esikarsinnan jälkeen finaaliin valittiin kahdeksan hienoimman ja kolme rumimman tatuoinnin ehdokasta. Lopullisen voittajan valitsevat kuitenkin Länsi-Savon lukijat, joten mielestäsi sarjassaan parhaita tatuointeja voit äänestää alla olevan kyselyn kautta.

Äänestys päättyy tammikuun loppuun eli tiistaina 31.1., jonka jälkeen julkaistaan molempien sarjojen voittajat.

Kyselyyn käytettävässä työkalussa oli keskiviikkoaamuna ajoittaisia, Länsi-Savosta riippumattomia teknisiä ongelmia. Mikäli kysely ei lataudu, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Juttua muokattu kello 10.35: lisätty maininta kyselyyn liittyvistä teknisistä ongelmista.