Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puumalan uusi nuorisovaltuusto aloitti työnsä valitsemalla vastuuhenkilöt

Lukas Rantala valittiin puheenjohtajaksi.

Puumalan uusi nuorisovaltuusto järjestäytyi perjantaina. Puheenjohtajaksi valittiin äänestyksen jälkeen Lukas Rantala. Rantala voitti äänestyksessä Maija Tuovisen äänin 8–2. Tuovinen valittiin nuorisovaltuuston varapuheenjohtajaksi.

Muut nuorisovaltuuston jäsenet ovat Sinna Ahonen, Ronja Hämäläinen, Vilma Kyllönen, Eeva Luukkonen, Niko Luukkonen, Lumi Malinen ja Siiri Tarhonen.

Puheenjohtajien lisäksi nuorisovaltuusto valitsi keskuudestaan vastuuhenkilöitä eri tehtäviin. Vastuuhenkilöt valittiin esimerkiksi kunnanvaltuustoon, tekniseen lautakuntaan, hyvinvointilautakuntaan ja sataman kehittämisryhmään.

Nuorisovaltuusto päätti myös, ettei se tänä vuonna järjestä nuorten ja päättäjien tapaamista. Päätöstä perusteltiin sillä, että päättäjistä vain muutama on viime vuosina osallistunut tapahtumaan.

Nuorisovaltuusto kokoustaa noin kerran kuussa. Nuorisovaltuuston toimintaan on nuorisopalvelujen talousarviossa varattu 3 500 euroa.