Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi etsii hoitokodista kadonnutta miestä Tuukkalan ja Mikkelin keskustan alueella – Poliisi toivoo yleisön ilmoittavan havainnoistaan Hätäkeskukseen

Kadonnut on pukeutunut tiettävästi mustiin tuulipuvun housuihin, siniseen tuulitakkiin ja jalassaan hänellä on mustat lenkkarit, joissa on valkoiset nauhat. Päässään hänellä saattaa olla musta pipo.

Poliisi etsii 65-vuotiasta miestä Mikkelissä. Mies on poistunut hoitokodista Tuukkalankyläntieltä lauantaina noin puolen päivän aikaan.

Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksen mukaan etsintää keskitetään noin kilometrin säteelle katoamispaikasta sekä Mikkelin keskustaan. Hoitokodin lähialueella etsintää on tehty poliisien ja poliisikoirien voimin. Lisäksi vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijät haravoivat lähitienoita autolla.

– Tällä hetkellä ei ole tiedossa muita varteenotettavia paikkoja, joissa kadonnut voisi olla, tilannekeskuksesta kerrotaan.

Kadonnut mies on pituudeltaan noin 170 senttiä. Hän on pukeutunut tiettävästi mustiin tuulipuvun housuihin, siniseen tuulitakkiin ja jalassaan hänellä on mustat lenkkarit, joissa on valkoiset nauhat. Päässään hänellä saattaa olla musta pipo.

Poliisin tiedotteen mukaan etsittävä henkilö liikkuu normaalisti, mutta saattaa kohdattaessa karttaa ihmisiä.

– Kadonnut ei ole millään tavalla vaarallinen henkilö ja poliisi toivoo, että ihmiset ottavat häneen kohdatessa kontaktia tai ainakin seurailevat, mihin hän on menossa, tilannekeskuksesta sanotaan.

Mahdolliset havainnot kadonneesta henkilöstä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.

Juttua päivitetty 29.1 klo 11.13: Kadonnut löytynyt, joten etsintäkuulutuksen kuva poistettu jutusta.