Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rantakekkerit on Puumalan uusi kolmipäiväinen kesätapahtuma

Rantakekkereiden järjestäjinä ovat Sahanlahti Resort ja Warner Music Live.

Sahanlahti Resort ja Warner Music Live järjestävät yhteistyössä uuden kolmipäiväisen kesätapahtuman 14.–16. heinäkuuta.

Rantakekkerit tuo Puumalan Sahanlahteen useita nimekkäitä artisteja. Lavalle nousevat Ressu Redford, Samuli Edelmann, Olli Halonen ja Kake Randelin. Puumalalaistaustainen Billy Gray ja Auringonlaskun ratsastajat juhlistaa tapahtumassa kolmekymmenvuotista taivaltaan. Perjantaina ja lauantaina vieraita viihdyttävät pääesiintyjien lisäksi Dj Harald ja trubaduuri Roope Nykänen.

Tapahtuman erikoisuutena on mahdollisuus nauttia tapahtumasta omasta veneestä käsin varaamalla etukäteen venepaikka. Alueelle rakennetaan myös kolme erilaista VIP-aluetta, joista yksi on Höyrylaiva S/S Heikki Peuranen lotjineen.

– Haluamme tuoda Saimaan tapahtumakesään meidän näköisemme rennon tapahtuman, jossa on mukava viettää aikaa suomalaisen musiikin, paikallisen ruuan ja uniikin miljöön äärellä. Asiakkaamme ovat pyytäneet tätä ja vihdoinkin pystymme tämän tarjoamaan, iloitsee Sahanlahden emäntä Jaana Kuivalainen.

Rantakekkerit jatkaa Sahanlahden tapahtumaverstaan Lähellä-konserttien intiimiä tunnelmaa hieman isommassa koossa.

– Odotamme jo innolla ensimmäisiä Rantakekkereitä. Uskomme, että tapahtuma löytää paikkansa Puumalan kesässä myös tulevina vuosina, kertoo Warner Music Liven Niina Jalonen.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 1. helmikuuta Sahanlahden verkkokaupassa.