Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeliläinen Safetycon on ostanut Savon Sammutinhuolto Oy:n

Mikkeliläinen turvallisuusalan koulutuksia ja virtuaalisia oppimisympäristöjä tarjoava Safetycon Oy on ostanut Savon Sammutinhuolto Oy:n tytäryhtiökseen.

Safetyconin toimitusjohtaja Iivari Valkonen näkee yrityskaupan avaavan useita mahdollisuuksia sekä tukevan Safetyconin kasvustrategiaa.

– Jatkossa voimme palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin paloturvallisuustuotteiden huollon, myynnin, asennusten ja turvallisuuskoulutusten saralla, Valkonen tiivistää yrityksen tiedotteessa.

Myös Savon Sammutinhuollon entinen omistaja Harri Kivinen on tyytyväinen, että yritykseen tuli uutta kehittämisotetta ja se säilyy paikallisessa omistuksessa.

Safetyconilla on laaja turvallisuusalan osaaminen ja kouluttajaresurssi sekä innovatiivista kehittämisosaamista. Kadun toisella puolella sijaitsevalla Savon Sammutinhuollolla on neljänkymmenen vuoden kokemus sammutinhuoltoliiketoiminnasta ja vakiintunut asiakaskunta Etelä-Savossa.

Vaikka Sammutinhuollon omistaja vaihtuu ja toimintaa nykyaikaistetaan, ei pitkäaikainen erityisosaaminen katoa. Asko Härkönen ja Anssi Pynnönen jatkavat yrityksen palveluksessa. Savon Sammutinhuolto Oy toimii myös Woikoski Oy:n kaasujen jälleenmyyntipisteenä ja jatkaa osana valtakunnallista Turvanasi-ketjua.