Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivänpaahtimen palo katkaisi liikenteen Mikkelin keskustassa – Kirkkopuiston laitaan pysäköi kuusi paloautoa

Leivänpaahtimen palo aiheutti liikenne-esteen Kirkkopuiston kohdalle Mikkelin keskustassa perjantaina iltaseitsemän jälkeen. Päivystävä palomestari Eero Aho Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että leivänpaahdin oli syttynyt palamaan liedellä asunnossa Porrassalmenkadulla.

Asunnossa ollut henkilö sammutti paahtimen märällä pyyhkeellä ja siirsi sen parvekkeelle. Pelastuslaitos savutuuletti savun pois asunnosta.

Henkilövahinkoja ei sattunut, mutta ensihoito vei asukkaan sairaalaan tarkastukseen, koska savua ehti tulla melko paljon asuntoon. Hän oli yksin asunnossa.

Pelastuslaitos meni paikalle isolla joukolla, koska ensitietojen mukaan kyseessä oli keskisuuri rakennuspalo. Mukana oli yksiköitä Mikkelin, Mikkelin VPK:n ja Mikkelin esikaupungin VPK:n paloasemilta. Kirkkopuiston laitaan pysäköitiin kuusi paloautoa.

Poliisi katkaisi liikenteen ja ohjasi autot kiertotielle, mutta liikenne-este kesti vain noin 15 minuutin ajan.

Aho muistuttaa, että liedelle ei saa jättää mitään tavaraa. Nytkin oli käynyt niin, että paahdin oli jäänyt liedelle, jonka asukas väänsi päälle.

Hälytys tuli kello 19.05.